Festival aankleding

 

Bij de organisatie van een festival is de aankleding van groot belang. Niemand houdt van een festival op een saaie locatie, daarom besteed je veel tijd en aandacht aan het decoreren. Op internet kun je eindeloos zoeken naar leveranciers en losse artikelen. Je vraagt je constant af wat het beste zou zijn. Tot het perfecte idee komen is een hoop gedoe en je wordt er moedeloos van. Bovendien kan je je tijd wel beter gebruiken. Je mist persoonlijke aandacht en advies, want elk festival is anders en vraagt dus om andere decoratie. Voor diegene die je hierbij het beste kan helpen is Sfeerdecor.

 
 
 

Een geslaagd festival vanwege de unieke aankleding

Wij leveren de meest spectaculaire (lucht)decors en prachtige zaalaankleding. Jouw festival wordt zo absoluut uniek! Bij ons ben je aan het juiste adres voor:

  • Verhuur van op maat ontworpen luchtdecors en zaalaankleding voor festivals en evenementen.
  • Complete zaalaankleding waaronder wanddecor, luchtdecor, entreepoort en vloerbekleding.
  • Een locatie metamorfose: van fabriekshal tot festival.
  • Op- en afbouw door specialisten.
  • Ontwerp unieke decors, geheel naar persoonlijke wensen en thema’s.
  • Groot assortiment aan kleuren en ontwerpen.
  • Specialist in luchtdecors.

Persoonlijk aandacht en ontwerp op maat

Elke locatie wordt geschikt voor een festival als de aankleding door Sfeerdecor wordt gedaan! Wij luisteren naar je specifieke wensen en daarna wordt de locatie bestudeerd. Wij geven advies en vervolgens wordt er een ontwerp gemaakt. Zo krijg je altijd de festival aankleding die precies bij jouw persoonlijke wensen en het thema past. Sfeerdecor beschikt over een eigen grafische studio waarmee we specifieke uitingen van het festival ontwerpen in de vorm van vlaggen, vaandels en banieren. Zo leef je met plezier naar het evenement toe.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Door de vele boekingen die wij ontvangen zijn we niet op elke datum beschikbaar, neem dus snel contact op en ontdek of de door jou gewenste datum nog beschikbaar is. Bel ons op +31 (0)6 435 673 78. Uiteraard kan je ook een e-mail sturen naar rob@frogfriends.eu. Bekijk ook de impressiefoto’s en doe alvast wat inspiratie op.