Feest aankleding huren

 

Ga je een feest organiseren en wil je de juiste aankleding huren? Dan zit je bij Sfeerdecor helemaal goed. Op een feest is sfeer en de aankleding van de feesttent heel belangrijk. Alleen is het vaak lastig om een locatie van de juiste decoratie te voorzien omdat je op internet enkel losse artikelen kunt kopen. Je mist persoonlijke aandacht en advies, want elk feest is anders en vraagt dus om een andere aankleding die je kunt huren.

 
 

Voor je feest op maat ontworpen aankleding huren

Sfeerdecor kan een lege fabriekshal omtoveren tot iets waar de koning zijn galadiner houdt (of jij je feest). Wij luisteren naar je specifieke wensen, daarna wordt de locatie bestudeerd, en vervolgens wordt er een ontwerp voor de aankleding van de feesttent gemaakt. Zo krijg je altijd de decoratie die precies bij jouw persoonlijke wensen en het thema past. Wij zijn ervan overtuigd dat een sfeervolle aankleding van een feesttent een positieve invloed heeft op een feest. Gasten voelen zich als het ware omarmd door de omgeving. Bij ons kun je dus met een gerust hart voor je feest de perfecte aankleding huren.

Specialist in luchtdecors

Onze specialiteit is het maken van spectaculaire luchtdecors. Een luchtdecor alleen kan al een enorm sfeer effect hebben op een locatie en je bezoekers. Doordat onze luchtdecors maar één ophangpunt nodig hebben, zijn er geen dure en moeilijke constructies nodig. Bij Sfeerdecor kun je terecht voor:

  • Complete zaalaankleding (wanddecor, luchtdecor, entreepoort, vloerbekleding).
  • Locatie metamorfose: van fabriekshal tot gala.
  • Op- en afbouw door specialisten: dus geen gesjouw met zware spullen.
  • Ontwerpen van unieke decors, geheel naar persoonlijke wensen en thema’s.

Meer nodig dan alleen de aankleding van de feesttent?

Samen met onze partners kunnen wij alle benodigdheden voor een feest of evenement regelen. Wij willen onze klanten zo veel mogelijk van dienst zijn. Daarom kunnen wij met behulp van onze partners vrijwel alle denkbare facetten van een feest verzorgen. Denk hierbij aan servies, tafels, muziek, partytent, catering, entertainment en garderobes. Wij werken graag samen met evenement bureaus.

Voor meer informatie

Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden om voor je feest de perfecte aankleding te huren? Neem dan snel contact met ons op via +31 (0)6 435 673 78. Je kan ook een e-mail sturen naar rob@frogfriends.eu. Door de vele boekingen die wij ontvangen zijn we niet op elke datum beschikbaar, dus wees snel. Bekijk ook de impressiefoto’s en doe alvast inspiratie op voor jouw feest.