Evenementen aankleding

 

Bij Sfeerdecor ben je aan het juiste adres voor totale evenementen aankleding. Wij verhuren op maat ontworpen luchtdecors en verzorgen voor evenementen de complete styling. Voor elk evenement ontwerpen wij een uniek decor, geheel ontworpen volgens jouw persoonlijke wensen en thema's. We houden ons hier al 26 jaar mee bezig dus kan je rekenen op een unieke evenementen aankleding van hoge kwaliteit. Jouw evenement wordt een ervaring om nooit te vergeten.

 
 

De beste partner voor evenementen aankleding

Sfeerdecor neemt je het werk qua evenementen styling uit handen. Zo verzorgen wij onder andere:

  • Complete zaalaankleding (wanddecor, luchtdecor, entreepoort, vloerbekleding).
  • Locatie metamorfoses: van gymzaal tot congres, alles wordt gedecoreerd volgens thema.
  • Geen gesjouw met zware spullen: alles wordt door specialisten op- en afgebouwd.
  • Unieke luchtdecors: onze specialisatie.

Groot assortiment aan kleuren en ontwerpen

Niemand houdt van een evenement op een saaie locatie, daarom besteed je veel tijd en aandacht aan decoratie. Het is een hoop gedoe en je wordt er moedeloos van. Bovendien kan je je tijd wel beter gebruiken. Je mist persoonlijke aandacht en advies, want evenementen zijn steeds weer verschillend en vragen dus om andere aankleding. Voor diegene die echt het beste willen voor hun festival is er Sfeerdecor. Wij kunnen je helpen want Sfeerdecor brengt sfeer! Wij beschikken over een eigen grafische studio waarmee we specifieke uitingen van het evenement ontwerpen in de vorm van vlaggen, vaandels en banieren. In alle kleuren van de regenboog, geen ontwerp is ons te gek!

Sfeerdecor is specialist in prachtige evenementen styling

Sfeerdecor levert de meest spectaculaire luchtdecors en een prachtige op maat gemaakte evenementen styling. Wij luisteren naar je specifieke wensen. Ook bestuderen wij je locatie, geven wij advies en maken wij een ontwerp op maat. Zo krijg je altijd decoratie die precies bij jouw persoonlijke wensen en thema past. Meer nodig dan alleen zaalaankleding? Samen met onze partners kunnen wij alle benodigdheden voor een evenement regelen (tafels, stoelen, catering en de garderobe).

Meer weten over evenementen styling?

Ben je een evenementen organisator maar zit je in de knoop met de aankleding? Neem dan snel contact met ons op via +31 (0)6 435 673 78 of stuur een e-mail naar rob@frogfriends.eu.