Bruiloft decoratie

 

Zoek niet verder als je voor je bruiloft de perfecte decoratie wil. Sfeerdecor kan je hier namelijk uitstekend bij helpen. Met ruim 26 jaar ervaring in zaalaankleding weet Sfeerdecor precies wat jij wilt. Je krijgt bij ons altijd het juiste advies en persoonlijke aandacht. Wij ontwerpen graag voor jullie bruiloft een uniek decoratie. Of het nu gaat om een standaard zaal, een schuur die moet worden omgetoverd tot een trouwlocatie, of het geven van een persoonlijk tintje aan een chique locatie zoals Grand hotel ter Duin; ons team zorgt ervoor dat jullie en je gasten liefdevol omarmd worden door het decor.

 
 

Een perfecte bruiloft door de juiste decoratie

Je trouwdag is een van de mooiste momenten van je leven, daarom wil je graag een keer flink uitpakken. Je wil natuurlijk dat alles er mooi uitziet op je bruiloft, maar dat is lastig omdat je op internet enkel losse artikelen kunt kopen of huren. Je kunt eindeloos zoeken naar stoelen, bloemen en andere losse versiersels. Je mist tijdens het online zoeken de persoonlijke aandacht en een vakkundig advies. Sfeerdecor kan je dan helpen met een prachtig gedecoreerde trouw locatie. Denk hierbij aan tafeldecoraties, ballondecoraties en bloemstyling. Ook kunnen wij bepaalde details of een thema terug laten komen in bijvoorbeeld de bruidstaart, uitnodiging, aankleding, trouwdecoraties en accessoires.

Onze speerpunten

  • Voor je bruiloft de verhuur van op maat ontworpen zaalaankleding en decoratie.
  • Voor elke bruiloft ontwerpen wij een uniek decor, geheel naar persoonlijke wensen en thema.
  • Specialist in spectaculaire luchtdecors.
  • Locatie metamorfose voor bruiloften: van fabriekshal tot tent.
  • Groot assortiment aan kleuren en ontwerpen.
  • Geen gesjouw met zware spullen: door specialisten op- en afgebouwd.

Meer nodig dan alleen zaalaankleding?

Zoek je voor je bruiloft, feest of evenement meer dan alleen decoratie? Geen probleem! Samen met onze partner kunnen wij een complete ervaring aanbieden. We kunnen dan meubilair, servies, een garderobe, licht en geluid en cateringopties leveren. Wij werken uiteraard ook graag samen met event managers en weddingplanners.

Benieuwd naar al onze mogelijkheden?

Door de vele boekingen die wij ontvangen, zijn we niet op elke datum beschikbaar. Neem dus snel contact op. Bel ons op +31 (0)6 435 673 78. Uiteraard kan je ook een e-mail sturen naar rob@frogfriends.eu of het contactformulier op onze site invullen.